З АСРЗ відправлено чергову партію готової продукції

Запорізькому заводу феросплавів з АСРЗ відправлений 31 короб для металургійного виробництва обсягом 2 кубометра, виготовлений за кресленнями замовника.
«Це вже третя партія таких виробів з початку року, - інформує начальник виробничо-диспетчерського відділу АСРЗ Володимир Новізінскій, - перші дві були поменше. І це говорить про те, що ми заслужили довіру.
Велика кількість виготовленого нами обладнання для металургійних підприємств і підприємств гірничодобувної галузі, зростаюче число наших постійних клієнтів дають право стверджувати, що наша продукція володіє хорошими характеристиками і має прийнятну вартість.
Все, що нам замовляють, ми виробляємо самі, тому в ціні наших виробів немає націнок посередників, самостійно не займаються виготовленням.
Крім того, у нас власна виробнича база, значний досвід виготовлення машинобудівного устаткування, але головне - розроблена нашими інженерами і перевірена часом технічна документація. Знову ж таки, використовуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта: беремося за замовлення, що вимагають нестандартних рішень »