Яким бути підприємству - вирішують кадри

Учимся лучшим практикам
У бізнес-центрі підприємства відбулася чергова зустріч генерального директора АСРЗ Дмитра Ляшова з працівниками, які пройшли відбір у оперативний кадровий резерв на зайняття посад майстрів-стивидоров.
Директор познайомив резервістів до виробленої керівниками проекту загальною стратегією їх навчання. Разом обговорили програму розвитку кандидатів на найближчі дев'ять місяців - з жовтня 2015 по червень 2016. У цьому зв'язку прийняли рішення створити школу майстрів і систему взаємодії в групі, куратором якої призначений Олександр Бушан, заступник начальника транспортно-такелажного цеху АСРЗ.
- Для розвитку резервістів, - розповів присутнім генеральний директор Дмитро Ляшов, - будуть організовані курси менеджменту, розвитку лідерських якостей і навіть вивчення англійської мови. Так само в наших планах організувати для вас лекції з кейсам виробництва, основам економічних знань і кадровому законодавству. Плануємо і тренінги на тему "Ефективна команда", "Взаємодія", "Менеджмент власної кар'єри", "Навики комунікації" і т.п.
Головне - ви реалізуєте свій великий потенціал і від цього підприємство тільки виграє ".
Займатися з групою будуть як працівники підприємства, так і керівники проекту формування кадрового резерву, а також і викладачі Приазовського державного технічного університету.
Цікаво, що кандидат економічних наук і старший викладач кафедри "Економіки підприємств" ПДТУ Дмитро Ляшов також планує викладати резервістам, причому в неробочий час і на громадських засадах.